Regisztráció

1) Kérjük, adja meg e-mail címét, és válasszon egy biztonságos jelszót

Jelszava akkor biztonságos, ha legalább 8 karakter hosszú, és nem tartalmaz könnyen kitalálható információkat (szótári szavak, születési idő, közeli rokon nevét stb.)
Javasoljuk, hogy választott jelszava legalább egy számot vagy különleges karaktert (+-!%/=~@&$) is tartalmazzon.
NE használja ugyanazt a jelszavát, amivel az itt megadott e-mail fiókját, vagy más, személyes információkat kezelő szolgáltatást (Facebook) éri el!

2) Személyes adatok

4) Elérhetőségek

Hívható:
A Terézvárosi Polgármesteri Hivatal elkötelezett a polgárok személyes adatainak védelme mellett, és adatkezelési szabályzatát (7,56 MB PDF) a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően alakította ki.

A következő lépések

1) A regisztráció gomb megnyomásakor létrejön az Ön felhasználói fiókja az e-ügyintézés rendszerben, majd e-mail címének és jelszavának megadásával beléphet.

 

2) E-mail címére egy megerősítő e-mailt küldünk, mellyel visszaigazoljuk, hogy regisztrációja létrejött, és ellenőrizzük, hogy a megadott címen Ön tud-e e-mail-eket fogadni. Kérjük, kattintson majd a levélben kapott hivatkozásra a cím megerősítéséhez.

 

3) Ahhoz, hogy regisztrációját elektronikus ügyintézésre tudja használni, kérjük, egy alkalommal fáradjon be személyesen ügyfélszolgálatunkra, ahol munkatársunk soron kívül ellenőrzi személyazonosító okmányait, és engedélyezi, hogy az e-ügyintézés rendszerben Ön elektronikus úton intézhesse ügyeit.

 

Ügyfélszolgálatunk címe: 1067 Budapest, Eötvös utca 4., telefonszáma: +36 1 351-8939

Nyitvatartási ideje:

Hétfő: 8:00-18:00

Kedd: 8:00-16:00

Szerda: 8:00-16:30

Csütörtök: 8:00-16:00

Péntek: 8:00-13:30

Kérdése van a belépés, regisztráció, vagy az ügyintézés kapcsán? Munkatársaink segítségét a (+36 1) 351-8939 telefonszámon kérheti.