Regisztráció

1) Kérjük, adja meg e-mail címét, és válasszon egy biztonságos jelszót

Kérjük, olyan jelszót válasszon, ami
- legalább 8 karakter hosszú
- tartalmaz számot
- tartalmaz nagybetűt
Jelszava akkor biztonságos, ha nem tartalmaz illetéktelenek által könnyen kitalálható információkat (szótári szavakat, születési időt, közeli rokon nevét, stb.) Javasoljuk, hogy választott jelszava legalább egy különleges karaktert (+-!%/=~@&$) is tartalmazzon.
NE használja ugyanazt a jelszavát, amivel más, személyes információkat kezelő szolgáltatást is elér (például Facebook, levelezés)!

2) Személyes adatok

3) Elérhetőségek

Hívható:
A Terézvárosi Polgármesteri Hivatal elkötelezett a polgárok személyes adatainak védelme mellett, és adatkezelési szabályzatát (7,56 MB PDF) a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően alakította ki.

A következő lépések

A regisztrációs gomb megnyomása után hozza létre fiókját; e-mail cím és jelszó megadásával.

 

Következő lépésként; lépjen be saját levelező rendszerébe (e-mail fiókjába) ahova megerősítő e-mailt küldünk. Kattintson a levélben kapott hivatkozásra.

 

Lépjen be ismét az eterezvaros.hu/ugyintezes oldalon. „Regisztráció megerősítése” gombra kattintva a rendszer átirányítja a Magyarország.hu Ügyfélkapura, ahol bejelentkezést követően ellenőrzésre kerülnek adatai. Sikeres ellenőrzést követően indítható az elektronikus ügyintézés.

 

Ha Ön nem rendelkezik ügyfélkapuval, kérjük egy alkalommal fáradjon be személyesen ügyfélszolgálatunkra, ahol munkatársaink ellenőrzik személyazonosító okmányait és engedélyezik, hogy az e-ügyintézési rendszerben Ön elektronikus úton intézhesse ügyeit.

 

Ügyfélszolgálatunk címe: 1067 Budapest, Eötvös utca 4., telefonszáma: +36 1 351-8939

Nyitvatartási ideje:

Hétfő: 8:00-18:00

Kedd: 8:00-16:00

Szerda: 8:00-16:30

Csütörtök: 8:00-16:00

Péntek: 8:00-13:30